HABER MERKEZİ

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, geçtiğimiz haftalarda Aydın’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği mitinge ve miting sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı’nın söylemlerine yönelik bir basın açıklaması yayınladı.

Öktem açıklamasında, “Bu arkadaşların altyapı yetersizliği ve altyapı yatırımları konusunda ne kadar bilgisiz ve eksik olduğunu tüm Aydın halkı yaşayarak öğrendi fakat yine de cevap verme gereği ortaya çıktı. Yalanı siyasetlerinin merkezi haline getiren bu zihniyet ilgili dağıtım şirketinin yaptığı açıklamaya bakma zahmetine girmeden kamuoyunu meşgul etti. Oysa yapılan açıklamada Koçarlı ilçemizin 52 mahallesinde, İncirliova ilçemizin iki mahallesinde ve son olarak Efeler İlçemizin 17 mahallesinde planlı bir kesinti olacağı duyuruldu. Yani sizin verdiğiniz 241 değil toplamda 71 mahallemizi ilgilendiren bir kesintiydi. Tüm bunlarla birlikte kesintilerin sebebi bahsedilen altyapı eksikliği olmuş olsaydı bu kesintiler planlı değil, köylerimizde yaşanan su kesintilerinde olduğu gibi gelişi güzel yaşanırdı. Yıllardır basiretsiz ve beceriksiz yönetimleri sonucu şehrimizi adeta kocaman bir kasaba haline dönüştüren bu yapı, yetmezmiş gibi utanmadan hükümetimizin ilimizde yaptığı altyapı yatırımlarını eleştirmekten geri durmamışlar” ifadelerini kullandı.

“DİDİM VE KUŞADASI’NDA ÇEŞMELERDEN TUZLU SU AKIYOR”

Ökten açıklamasına şöyle devam etti; “Sayın Saatçı, öncelikle sizler vatandaşlarımıza ülkenin neredeyse en pahalı su ve katı atık bedelini yansıtmanıza rağmen sağlayamadığınız içme suyundan bahsedin. Onlarca köyde haftalarca çeşmelerinden çamurlu su akan köylülerin sesine kulak verin. Didim ve Kuşadası’nda çeşmelerden akan tuzlu sudan bahsetsinler. Araçlarıyla sizlerin yapmayı beceremediğiniz yollarda binlerce lira sanayi masrafıyla karşı karşıya kalan sürücülerin sesini duymayı deneyin”

Aydın'da barajların doluluk oranı açıklandı Aydın'da barajların doluluk oranı açıklandı

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ