HABER: TUĞBA AYDIN

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, geçtiğimiz akşam kendisini takip eden araçla ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi. AK Parti Aydın il binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Ancın, parti binasında gerçekleştirdikleri toplantı sonrası gece saat 01.00 sularında kendisini takip eden aracın CHP Aydın gençlik örgütü ve gönüllüleri olduğunu söyledi. Bozdoğan ve Nazilli ilçelerinde parti pankartlarına saldırı gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Ancın, siyasi partilerin seçim propagandasını özgürce yapabilmesi gerektiğini ifade ederek, “Seçim ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Demokrasilerin bayramı olarak nitelendirilen seçim sürecinde siyasi partiler özgürce propaganda yapmalı ve demokratik değerlerin geliştirilmesi için çaba sarf etmeleri gerekiyor. Son olarak yaşadığımız saldırılar ve vandalizm karşısında açıklama yapmak zorunda kaldığımızı belirtmek isterim. İlk önce Bozdoğan ilçemizde yaşanan bayrak ve afişlerin yakılmasıyla başlayan süreç, Nazilli’de de benzer olayın yaşanması gündemi meşgul etti. Bozdoğan’daki rezilliği CHP’ye değil de birkaç densizin hadsizliği olarak algılamış olsak da benzer bir saldırının Nazilli ilçesinde de gerçekleşmesi bu densizliklerin CHP Gençlik Örgütlerinin organizasyonları çerçevesinde gerçekleştirildiği gerçeği bizi karşı karşıya bıraktı. Üstüne üstün ben ve yönetimim takip edilmeye ve taciz edilmeye başlandık” diye konuştu.

"BU SALDIRILAR AK GENÇLİĞİ ZAFİYETE UĞRATMAZ"

 Gece saatlerinde yaptığı toplantının ardından partiden 3 arkadaşla birlikte ayrıldığını söyleyen Başkan Ancın, aracını park ettiği yere gidene kadar bir aracın kendilerini takip ettiğini ve uzun bir süre aynı aracın takibe devam ettiğini kaydetti. Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğüne kadar takip edildiğini belirten Ancın, emniyette suç duyurusunda bulundu. Emniyetten çıktıktan sonra aracın oradan beklediğini fark eden Ancın durumu polise bildirince 4 kişi ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi. Araçtakilerin CHP gönüllüsü ve üyesi olduğunu ifade eden Ancın,  “Buradan hatırlatmak isteriz ki bu saldırılar Ak Gençliği yıpratmak için yetmez, bu saldırılar Ak Gençliği bölmez, bu saldırılar Ak Gençliği zafiyete uğratmaz, bu saldırılar Ak Gençliği korkutmaz. Tam aksine bu saldırılar Ak Gençliğin ne kadar vakar sahibi olduğunu gösterir. Bu saldırılar Ak Gençliğin birliğini perçinler, bu saldırılar Ak Gençliği daha diri hale getirir. Bizler bu yaşananlara rağmen asaletimizden ödün vermeden milletimizin derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz. Bizler bu Vandalizm karşısında ferasetimizi korumaya devam edeceğiz. Bizler milletimize ve davamıza yakışan hareketler sergilemeye devam edeceğiz” dedi.

Yaşanan olayın kendisini ve ailesini olumsuz etkilediğini söyleyen Başkan Ancın, eşinin ve kızlarının tedirgin olduğunu da belirtti. 

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ