HABER: TUĞBA AYDIN
Partisinin temayül yoklaması için Aydın’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, AK Parti Aydın Tanıtım ve Medya Başkanı Yasin Gülpolat’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Aydın’da medya ve tanıtıma bu dönem daha çok önem verildiğini Dağ’ın ziyaretiyle de netleştiğini belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, seçim sürecinde sahada aktif bir çalışma faaliyeti göstereceklerini ifade etti.
HÜKÜMETİN YATIRIMLARI TEK TEK ANLATILACAK
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde Aydın’dan büyük bir zaferle çıkacaklarını, büyükşehir belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerini de kazanmayı hedeflediklerini söyleyen il başkanı Gökhan Ökten, hükümetin yaptığı tüm yatırımların Aydın halkına birer birer anlatılacağını söyledi. 
AK PARTİ’NİN AYDIN HEDEFİ; BÜYÜKŞEHİR VE BÜTÜN İLÇELERİ KAZANMAK 
Medya tanıtıma verdikleri önemi hedeflerini tekrarlayarak bir kez daha vurgulayan Ökten, “Genel seçimlerden ziyade yerel seçimler de bizim motivasyonumuz o yüzden AK Parti, Aydın’da tanıtım ve medyaya çok ciddi önem veriyor. Genel Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Tanıtım Medya Başkanımız Hamza Dağ da konuya önem verdiklerine binaen de istişarelerde bulunuldu. Yönetim ve yürütme kurulu heyecanlı, motivasyon 14 Mayıs diğer motivasyon da şimdiden yerel seçimler. Hedef Aydın’daki bütün ilçeler başta da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı” dedi.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ