Geçtiğimiz günlerde AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Ebru Alp Kayır'ın düzenlediği eğlenceye tepki gösteren vatandaşlara çıkışan Kayır, kullandığı ifadeler nedeniyle tepkilere neden oldu.

"HUZURSUZLUK ÇIKARIP ÇALIŞMALARIMIZI ENGELLEDİ"

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ortak bir basın açıklaması yayınladı. Yönetim kurulu yaptığı açıklamada Kayır'ı istifaya davet ederek, "AK Parti ve AK Kadınlara itibar kaybına sebep olan, siyasi dilden uzak, mahalle ağzıyla konuşmalarını AK Parti’nin misyon ve vizyonu ile örtüşmeyen açıklamalarını kabul edilebilir bulmuyoruz. Seçim sürecinde kendisi tarafından defalarca hakarete uğradık, tehditler aldık. Kadınlar arasına nifak tohumları ekip bizleri sahadan uzaklaştırmış ve ekip içerisinde huzursuzluk çıkarıp, çalışmalarımızı engellemiştir. Bu sebeple seçim sonuçları bizim için ağır olmuştur. 7 ilçeden yalnızca 4 ilçe bizde kalmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Aydın'daki taşınmazlar özelleştirildi! Aydın'daki taşınmazlar özelleştirildi!

"İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ"

Kayır'ı istifaya davet ettiklerini söyleyen yönetim kurulu üyeleri, “Teşkilatı dağıtmaya göz dikmiş, siyasi anlamda yetersiz, AK Parti’yi ve AK Kadınları küçük düşüren, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi hanımefendiyle kendini bir tutacak kadar hadsiz bir İl Kadın Kolları Başkanı istemiyoruz. Biz AK Kadınlar olarak partimizin ve davamızın peşindeyiz ve istifa etmiyoruz. İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kayır’ı bizler, istifaya davet ediyoruz” dedi.

Editör: EKİN KORKMAZ