31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Aydın Kuşadası'nda Esat Altungün’ü aday gösterdi. Ancak Altungün adaylığı Yüksek Seçim Kurulu tarafından daha önce aldığı ceza nedeniyle kabul edilmedi.

CHP'den yeni kanun teklifi! CHP'den yeni kanun teklifi!

YSK'nın bu kararı sonrası AK Parti, Kuşadası’nda eski ilçe başkanı Mustafa Gökçe’yi aday gösterdi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Mustafa Gökçe, aday belirleme sürecinde başvuruda bulunmuş ancak genel merkez tarafından onay almamıştı. Gökçe, süreçle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullanmıştı;

"21 yıldır aralıksız her kademesinde gece gündüz demeden hizmet ettiğim partim için yapmış olduğum Belediye Başkan Aday Adaylığım olumsuz sonuçlanmıştır.

Ömrünü milletine adamış, bu dava için bedel ödemiş Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dün olduğu gibi bugünde her şart ve koşulda izinde ve yanında olmaktan her zaman şeref duyacağımın bilinmesini isterim. 

Bu süreçte desteğini benden esirgemeyen başta ailem ve yakın çalışma arkadaşlarım olmak üzere kapısını gönlünü açan esnaf kardeşlerime, samimiyetle yanımda olan partililerime, Mhp’li ve Ülkücü camiadaki kardeşlerime, toplumun her kesiminden partili partisiz açık desteğini gösteren manevi olarak yanımızda duran her bir dostuma, tüm Kuşadalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. 

Göreve layık görülen Sayın Esat Altungün’e başarılar diliyorum."