Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’nın koordinesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yer temini konusunda destek verdiği, Akhisar Belediyesi’nin de tasarlayıp yaptırdığı 5 adet taksi durak kabininin montajı yapıldı.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Emin Akarsu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Tahsin Arslan ile birlikte, taksi durak kabinlerinin montajına katılarak, taksici esnafına 'hayırlısı olsun' dileklerinde bulundu.

Başkan Besim Dutlulu çalışmaya ilişkin, “Belediyemiz tarafından tasarlanıp ve yapımı gerçekleştirilen taksici esnafımıza özel 5 adet taksi durak kabinlerinin montajları gerçekleştirildi. Esnafımıza hayır olmasını diler, bol kazançlar dilerim” dedi.

Taksici esnafının uzun zamandır beklediği kabinlerin yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Akarsu ise “Bizlere yer temini sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na, özellikle kabinleri tasarlayıp ve yapan Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu, her zaman yanımızda olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Tahsin Arslan ve tüm ekip arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.