Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Başkanı Cem Ulucan’ın sunduğu “Bir Çift Sözüm Var” programında gündemi değerlendiren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, AKP’li Gökçe’nin vahim söylemlerine son noktayı “Olayları ifade ediş biçimi Mustafa Gökçe’nin kapasite ve ahlakını gösteriyor” sözleri ile koydu. 


Özellikle merkezi hükümetin Türkiye’nin en gözde turizm kenti Kuşadası’nı yok sayarak yatırımlarını geri plana atmasını sert sözlerle eleştiren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, AKP’li Gökçe’nin sesinin kente fayda sağlamak için çıkması gerektiğini söyledi. Günel, “Şu ana kadar ilçe başkanının Ankara’ya gidip de tek başına bir hizmet getirdiğini düşünmüyorum. Merkezi Hükümetin Kuşadası’na yapması gereken ihtiyaçlar belli. Bunlara dair herhangi bir adım atılmadı; Davutlar Mahallesi’nin yolu duruyor, Ticaret Odası önündeki yollar hala suya batıyor. Bunlar yıllardır çözülmemiş kronik sorunlar.” dedi. 


“OLAYLARIN İFADE EDİLİŞ BİÇİMİ
GÖKÇE’NİN KAPASİTESİNİ VE AHLAKINI GÖSTERİYOR”

AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin haddini aşan açıklamaları ve yargıyı görmezden gelen tavrının kapasite meselesi olduğunu aktaran başkan Günel, “Kendisini olayların merkezine koyarak olayları ifade ediş biçimi Mustafa Gökçe’nin kapasite ve ahlakını gösteriyor. Eğer yaşadığın kente hizmet etmenin önünü açmayacaksan neden ilçe başkanısın?” dedi.


KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ MİSALİ
AKP’Lİ GÖKÇE KENDİ KALEMŞÖRLERİNİ Mİ HATIRLADI?

 Basına yansıyan her haberin “kalemşörlere” yazdırıldığını iddia eden Gökçe’ye “Herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş demek ki” sözü ile yanıt veren başkan Günel, “Kalemşör kullanan bir tarzları var ki her yapılan haberi bir taraftan yazdırılıyor diye düşünüyorlar. Konu kendilerine döndüğünde sessizliğe bürünmeleri çok alışık olduğumuz bir hal aldı, siyasetçilerle ilgili.” diye konuştu.