İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6 Şubat depreminde yaşamını yitirenleri, depremin meydana geldiği saatte, 04.17’de yaptığı sosyal medya paylaşımı ile andı. Akşener, paylaşımına; İYİ Parti Grup toplantısında depremlere ilişkin yaptığı konuşmaya, arama kurtarma faaliyetleri görüntülerinin eşlik ettiği bir video da ekledi.

“Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yılında, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyorum… Memleketimizi yasa boğan o büyük acıyı ve o derin çaresizliği unutmadık, unutturmayacağız. İnsanımızı duyan, anlayan ve yaşatan şehirleri hep birlikte inşa edeceğiz” mesajını paylaşan Akşener’in videodaki sözleri ise şöyle:

“Her zaman olduğu gibi yan yanayız. Ve bu yarayı hep birlikte saracağımızın farkındayız. Çünkü ne olursa olsun, bizim mayamızda kardeşlik var, dayanışma var, kardeşlik var; zor günlerde kenetlenme var. Toplu var, sinmeyen ve asla yılmayan yüreklerimiz var. Bu dün de böyleydi. Şükürler olsun ki bugün de böyle. Yürekten inanıyorum ki yarın da böyle olacak. Şüphesiz yaşadığımız bu felaketin sizleri, ne hafızamızdan ne de kalbimizden silinmeyecek. Hayat ile ölüm arasındaki o ince çizgiyi, memleketimizi yaza boğan o büyük acıyı, tüm Türkiye’nin kulaklarını çınlatan o feryatları asla unutmayacağız. Nice hayatların, hayallerin; moloz yığınlarının altında kalışını unutmayacağız. Tertemiz niyetlerle uyunan bir geceye çamurun sıçradığı o karanlık sabahı unutmayacağız. Sesini duyuramayan evlatlarımızı, annelerimizi, babalarımızı, kardeşlerimizi unutmayacağız. Başkaları unutabilir. Biz dün de unutmadık. Bugün de unutmayacağız ve asla unutturmayacağız.”

Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen öğrenmen tutuklandı Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen öğrenmen tutuklandı