HABER: TUĞBA AYDIN

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Altan Kemerci, partinin ilçe binası önünde Efeler İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Miting gibi gerçekleşen açıklamaya çok sayıda partili, Kemerci’nin sevenleri ve vatandaşlar katıldı. Kalabalığa seslenen Kemerci, hedeflerini anlattı. 1994 yılından bu yana Gençlik Kolları ve Efeler ilçe yönetim kurulu üyeliği ve halen Efeler Belediye Meclis Üyeliği gibi görevlerle Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerelde ve genelde iktidar olması için mücadele ettiğini belirten Kemerci, “Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Efeler İlçe Başkanlığına partililerimizin yoğun isteği ve desteğiyle adayım. Şunu bilmenizi isterim ki, halen mevcut Efeler Belediye Meclis Üyeliğim nedeniyle yanlış bir izlenim oluşmasını istemem! Ben Efeler Belediyemizin adayı değilim. Parti emekçilerimizin, ve örgütüzümün adayıyım.  Şunu çok iyi biliyorum ki, birisinin gölgesinde siyaset yapanın kendi gölgesi olmaz. Parti tabanımızın sesi olmak için adayım” dedi.

WhatsApp Image 2023-06-23 at 13.11.48

“KUTUPLAŞTIRMAYI BİTİRMEK İÇİN ADAYIM”

Partide birleştiren bir tarafta olduğunu ve amacının da yine bunu gerçekleştirmek üzere çalışmak olduğunu ekleyen Kemerci, “Parti içerisinde tüm kırgınlıkları, küskünlükleri ve kutuplaştırmayı bitirmek için adayım. İçe dönük değil, dışa dönük güçlü bir örgütü inşa etmek için adayım. Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin yerlere taşımak için adayım. Yerel seçimlerde daha önceki tecrübelerimle sıkmadık el bırakmadan, dokunmadık omuz bırakamadan, gece gündüz çalışarak Efelerde ve Büyükşehirde tekrar Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dalgalandırmak için adayım” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-06-23 at 13.11.49

“BİRBİRİMİZİ ÖTEKİ OLARAK GÖRMEMELİYİZ”

Kazanmak için ortak çalışmaya dikkat çeken Kemerci, “Birbirimizi sevmek zorundayız.  Birbirimizi saymak zorundayız. Birbirimizi öteki olarak görmemeliyiz. Ne dil, ne ırk, ne de mezhep ayrımı yapmadık, yapmayacağız! Hani büyük usta Nazım Hizmet diyor ya, ‘’ Bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeş olmayı becermeliyiz’’ en önemlisi bu! Bu gün çıktığımız bu yolda ne olursa olsun yürümeye kararlıyız! vicdan sahibi, erdemli, sosyal demokrasiye inan ve emeğin en yüce değer olduğuna inanan partimize gönül vermiş tüm üyelerimizin bize eşlik edeceğini biliyorum. Her zaman önerilerinize ve projelerinize dikkate alarak, çoğulcu ve katılımcı, ortak aklın egemen olduğu bir yönetim anlayışımız olacak!” diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-06-23 at 13.11.50

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ