HABER: EKİN KORKMAZ

Çeşitli siyasi liderlerle program yapan Oğuzhan Uğur'un bu hafta yaptığı deprem özel programında 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinde eşini, dostunu, ailesini ve sevdiklerini kaybeden vatandaşlar konuk oldu. Uğur'un deprem felaketini unutturmamak için yaptığı programın tanıtım görüntüsü yayınlandı.

"SADECE ANNE VE BABAMI DEĞİL ÇOCUKLUĞUMU KAYBETTİM"

Programda konuşan depremzede genç kız anne ve babasını kaybettiğini ve enkazdan ikisininde cesedinin çıkmadığını söyleyerek; "Ben 6 gün boyunca annem ve babamın yanarak ölmelerini izlemek zorunda kaldım. Annem ve babamın bedeninin çıkmasını geçin kemikleri dahi çıkmadı o enkazda. Ben sadece annemle babamı kaybetmedim. Çocukluğumu kaybettim, içinde huzur bulduğum yuvamı kaybettim, 18 yıldır tanıdığım bildiğim 370 komşumu kaybettim, ben doğup büyüdüğüm memleketimi kaybettim. Eğer benim için bir şey yapılmasını istiyorsanız annem ve babamın ölüm belgesini verin. Mehmet Tüzat'ın yargılanmasını sağlayın. Canımdan çok sevdiğim annemle babamı kaybettim. Bir mezarı çok gördünüz, bari bunu çok görmeyin" dedi. 

"KAHROLUYORUM"

Oğuzhan Uğur'un programın tanıtım görüntüsünü paylaşmadan önce attığı tweet ise şöyle; "Kahroluyorum… Deprem Özel’in tanıtımını bitirmeye çalışıyorum… Kahroluyorum… 7 senedir program yapıyorum, bir kere bile videolarımızı paylaşın ya da izleyin demedim. Yayında dedim bıraktım ortaya… Fakat bunu paylaşmak zorundasınız. Kalbiniz dayanmayacak… İzlemek zorundasınız. Aklınız almayacak, dinlemek zorundasınız. Onlara sizin adınıza bir söz verdim, beni yalnız bırakamazsınız. Tanıtım iki üç saate yayında…"