HABER: TUĞBA AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin aralık ayı meclis toplantısının ilk oturumu belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 27 gündem maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Toplantının ardındansöz hakkı alan AK Parti Grup Sözcüsü Mustafa Arı geçtiğimiz mecliste 2024 yılında su ücretlerine zam yapılmayacağı kararı ile ilgili konuşmak istedi. Konuşması yarıda kalan Arı, basın mensuplarına açıklama yapmak isteyince Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş ile sözlü tartışma yaşandı. Altıntaş, AK Parti Sözcüsü Arı'ya meclisin bittiğini ve bu nedenle burada basın açıklaması yapmasının mümkün olmadığını söyledi.

Ege Denizi'nde deprem! Ege Denizi'nde deprem!

"MEYDAN OKUYORUM"

Açıklama yapma konusunda ısrar eden Arı, "Ben meclis üyesiyim. İstediğim yerde açıklama yaparım. Sizin böyle bir hakkınız yok. Yapıyorum hadi engel ol" dedi.  Arı, basın açıklamasına belediye binası dışında devam etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu belediye kaynaklarını kendisi için kullanmakla suçlayan Arı, "Meydan okuyorum. Bir meclis üyemizin zam istediğini ispat etsinler ben bütün siyasi pozisyonlarımdan vazgeçeceğim"ifadelerini kullandı. 

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ