Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaşama geçirdiği projelerle kenti daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kentte turizme katkı sunmak için projelendirdiği “VizyonAydın” kapsamında kültür-sanat, turizm, bilim, teknoloji, tarım ve hayvancılık gibi birçok alanda Aydın’ı ulusal ve uluslararası platformda tanıtmayı amaçlayan Tanıtım Ajansı da kurulacak. 

Başkan Çerçioğlu, Aydın Tekstil’in restore edilerek Aydın’a fuar alanı olarak yeniden turizme kazandırılan fabrika binasının VizyonAydın için temel tanıtım alanlarından biri olacağının altını çizdi. Çerçioğlu, “Fuar Aydın, kentin uluslararası alanda tanınırlığını daha da artırmak için attığımız adımlardan sadece biri” dedi. 

image small

Çerçioğlu, Vizyon Aydın ile ilgili, şu bilgileri verdi:

“Kentimizin her alandaki yeniliklerinin, gelişmelerinin ve ortak değerlerimizin tüm Türkiye’de ve uluslararası arenada bilinirliğini artırarak kentimizin marka değerini, turizm potansiyelini daha da yukarıya çekeceğiz, VizyonAydın bir marka olarak Aydın’ın değerine değer katacak.” 

Aydınlı öğretmen kurtarılamadı Aydınlı öğretmen kurtarılamadı