HABER: EKİN KORKMAZ

Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Üreticileri Derneği’nin (AYUDER) düzenleyeceği ‘Hedef Afrika Uluslararası Ziyaret Programı bu sabah Aymira Otel'de kahvaltı organizasyonuyla başladı. 

I M G 2512

"TÜRKİYE VE AFRİKA TİCARETİNİ BAĞLAŞTIRMAK İSTİYORUZ"

Başkan Yetişkin: "Canlarımızı Efeler’de yaşatacağız" Başkan Yetişkin: "Canlarımızı Efeler’de yaşatacağız"

AYUDER Başkanı Tevfik Fikret Koca programın Aydın'a katkı sağlamasını hedeflediklerini belirterek; "Aydın'ın önde gelen firmalarının bizlerl olması programa katılıp katkı vermesi hem derneğimiz yönetim kurulu üyelerimizle hem de bu firmalarla birlikte hareket ediyor olmamız bizi gerçekten onurlandırıyor. Çok kıymetli misafirlerimiz var hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu program sayesinde Aydın'a ve Türkiye'ye büyük katkı sağlar. Türkiye ve Afrika ticaretini hem bağlaştırarak büyük bir güç elde ederiz" dedi.

I M G 2483

Programa Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş, Aydın Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel, GR Events Yönetim Kurulu Başkanı M. Zeki Güvercin, TOGO Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Kamala Bidialou ve Aydınlı ve Afrikalı iş insanları katıldı.

I M G 2471

Editör: EKİN KORKMAZ