HABER: EKİN KORKMAZ

Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Üreticileri Derneği’nin (AYUDER) düzenleyeceği ‘Hedef Afrika Uluslararası Ziyaret Programı bu sabah Aymira Otel'de kahvaltı organizasyonuyla başladı. 

Whatsapp Image 2024 05 25 At 12.26.20

"TÜRKİYE VE AFRİKA TİCARETİNİ BAĞLAŞTIRMAK İSTİYORUZ"

AYUDER Başkanı Tevfik Fikret Koca programın Aydın'a katkı sağlamasını hedeflediklerini belirterek; "Aydın'ın önde gelen firmalarının bizlerl olması programa katılıp katkı vermesi hem derneğimiz yönetim kurulu üyelerimizle hem de bu firmalarla birlikte hareket ediyor olmamız bizi gerçekten onurlandırıyor. Çok kıymetli misafirlerimiz var hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu program sayesinde Aydın'a ve Türkiye'ye büyük katkı sağlar. Türkiye ve Afrika ticaretini hem bağlaştırarak büyük bir güç elde ederiz" dedi.

Whatsapp Image 2024 05 25 At 12.26.20 (1)

Program Uluslararası Tarım Gıda ve İş Konferansı Togo Ankara Büyükelçisi Kamala Bidialou, #GREvents Yönetim Kurulu Başkanı ve Deik Senegal İş Konseyi Başkanı M. Zeki Güvercin, Aydın Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş, Söke Ticaret Borsası Başkanı A. Nejat Sağel, Gıda Tarım ve Hayvancılık Üreticileri Derneği Başkanı Tevfik Fikret Koca ve Yönetim Kurulu, 6 farklı Afrika ülkesinden gelen misafirler ve bölgede faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen program sonunda Togo Büyükelçisi, GREvents Yönetim Kurulu Başkanı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Üreticileri Derneği Başkanı arasında Togo Lome Uluslararası Fuarı çerçevesinde iş birliği protokolü imzalandı.

Editör: EKİN KORKMAZ