Olay dün yaşandı. Efeler’de yaşayan 33 yaşındaki Güzellik Uzmanı Buket Ateşçi Karaman yürüyüşe gittiği sırada yanına aldığı kredi kartının telefonuna gelen harcama sms ile çalındığını farketti. Bankaya iptal başvurusunda bulundu ve kartını harcamaya kapattı. Ancak kısa süre sonra bir harcama sms daha aldı. Onaylanmayan alışveriş sonrası karakola giderek  kredi kartı hırsızının yakalanması için şikayetçi oldu. 

AYDIN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

FARKLI NOKTALARDAN ALIŞVERİŞ YAPTI 

Çalınan kredi kartından 2 farklı noktadan keyfi alışveriş yapan hırsızın yakalanmasını isteyen Güzellik Uzmanı Karaman,  karakola verdiği ifadede , "26 Şubat'ta yürüyüşe çıktım evden çıkarken lazım olur diye yanıma kredi kartımı aldım. Aynı gün saat 17.40 sıralarında bankadan telefonuma kartımdan harcama olduğuna dair mesaj geldi.  Ben hemen kartımı kontrol ettim ancak  montumun cebinde yoktu.  Kartımı Nerede Nasıl kaybettim bilmiyorum. Hemen bankayı arayarak kartımın iptali sağladım. Bundan 10 dakika sonra bir alışveriş mesajı daha geldi. Kartımı alan ve kullanan şahıstan davacıyım ve şikayetçiyim” dedi. 

HIRSIZIN GÖRÜNTÜSÜ TESPİT EDİLDİ

Alışverişin yapıldığı noktalardaki güvenlik kameraları incelenerek kişinin görüntüsü tespit edildi.  Rahat tavırları ile görüntülenen hırsızı yakalama çalışmaları devam ediyor.