Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, Aydın'ın Sultanhisar ilçesi Tuzburgazı mahallesinde icra edilen şok yol faaliyeti esnasında şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde yapılan aramada 1 adet işlemeli hançer ele geçirildi. M.H.T isimli şüpheli şahıs hakkında adli süreç devam ediyor.

@aydinhaberlericom

dünya vatandaşlığına kabul edilen ilk insansı robot Sophia Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı. Programın tanıtım videosunda Sofia'ya soru ve cevabı gündem oldu. Soru: “Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli midir?” Robot Sophie: “Evet, istifa etmelidir.”

♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ
@aydinhaberlericom 🏠Son günlerin en büyük sorunu konut ve iş yeri kiralarındaki büyük artış, hem kiracıyı hem mülk sahibini zor durumda bırakıyor 🏠Kira bedeli kadar kazanmadığını söyleyen esnaf, fahiş artışlara çözüm bulunmasını istedi 🏠Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz, konut kiralarındaki yüzde 25 artış sınırının iş yeri kiralarında da uygulanması gerektiğini belirtti 🏠Kiralara yönelik şikayetler artarken bu konunun ilerleyen günlerde daha büyük sorunlara yol açacağı endişesi oluştu 🏠Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtelim#aydinhaberleri #voxpoptr #aydınhaberleri ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ