Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Okullar Arası Hentbol Yıldız Erkek - Kız İl Birinciliği müsabakalarının final maçına Aydın Lisesi Spor Salonu ev sahipliği yaptı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalara seyirciler ve arkadaşlarını desteklemeye gelen öğrenciler katılım sağladı. Heyecanın bir an bile eksik olmadığı karşılaşmaların sonunda Okullar Arası Hentbol Yıldız Kızlar ve Erkekler dereceye giren takımlar belli oldu.

Erkekler Kategorisinde Birinci Gazipaşa Ortaokulu, İkinci Nazilli Şehitleri Ortaokulu ve Neşetiye Ortaokulu üçüncü oldu.

Kızlarda dereceye giren takımlar ise birinci Müşerref Gündoğdu Ortaokulu, ikinci Neşetiye Ortaokul ve Başçayır Ortaokulu üçüncü oldu. Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreniyle başarı elde eden takımlara madalya ve başarı belgeleri Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü ve Spor Temsilcileri tarafından takdim edildi. Hentbol birincileri 27-30 Nisanda Denizli’de yapılacak olan grup müsabakalarında Aydını temsil edecekler.