HABER: TUĞBA AYDIN

TBMM Genel Kurulu'nda, 28. Dönem 1. Yasama Yılı milletvekillerinin yemini ile başladı. Aydın'ın ilk kez milletvekili olarak temsil eden isimlerden olan Evrim Karakoz, Ömer Özmen, Seda Sarıbaş ve Ömer Karakaş yemin ederek mecliste kendilerine ayrılan yerlere yerleşti. 

Aydın'ın mevcut vekilleri Bülent Tezcan, Mustafa Savaş, Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül de yemin ederek Aydın'a hizmet etmeye devam edeceklerini beyan etti. Milletvekillerinin heyecanları gözlerinden okunurken sosyal medya hesaplarından ilk paylaşımlar gelmeye başladı.

Fxn7YNZWcAMFd3q

SEDA SARIBAŞ: "DEMOKRASİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Aydın'ın 3 dönem sonra tek kadın milletvekili olarak meclise giren AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, "Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Yasama Dönemi Ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlı uğurlu olsun" notuyla paylaşım yaptı.

ÖMER ÖZMEN: "HAYIRLI OLSUN"

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, "Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Yasama Dönemi, Ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.  

KARAKOZ: "AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIM"

CHP'nin Aydın'daki 4. vekili olan Milletvekili Evrim Karakoz ise, "Yüce Meclisimizin huzurunda yeminimizi ettik. Bu ana kadar gece gündüz demeden benimle birlikte mücadele veren Örgütümüzün tüm üyelerine gönülden teşekkürü borç biliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda,gösterdiği hedefe ulaşmak için;hak hukuk ve adalet için,Aydınlık bir Türkiye için durmaksızın çalışacağım" dedi.

WhatsApp Image 2023-06-02 at 18.52.36

ÖMER KARAKAŞ: "ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunmak için Yüce Türk Milletinin huzurunda yeminimizi ettik. Vatanımıza, milletimize ve Aydın'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Çok çalışacağız. Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.

Ekran görüntüsü 2023-06-02 183220

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

@aydinhaberlericom 🗳Seçim bitti, gündem geçim 💬Semt pazarlarında fiyatlar nasıl? 🔴Aydınlı vatandaşlar Efeler Fatih Mahallesi Pazar fiyatlarını değerlendirdi 🗣Siz izleyicilerin de görüşünü yoruma bekliyoruz… #aydınhaberleri #aydinhaberleri #voxpoptr #sokakhaberleri #sokakröportajları ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ