Aydın'ın tanınan esnaflarından Durak Optik sahibi Bülent Durak'ın kızı Ece Durak, düzenlenen törenle hukuk bürosunu hizmete açtı.

2025 trafik raporu: Kazalar arttı!
2025 trafik raporu: Kazalar arttı!
İçeriği Görüntüle

Avukat

Açılış törenine, Aydın Baro Başkanı Utku Devrim Barış Arslan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

I M G 2011

"BİZLERE GÜÇ KATACAK"

Aydın Baro Başkanı Utku Devrim Barış Arslan açılış konuşmasında, ''Aydın Barosu olarak adalet mücadelesinde ve hukukun üstünlüğünün tesisi için verdiğimiz mücadelede, bizlere çok ciddi bir katkı sunacağı, güç kazandıracağı kanısındayız. Ofisinin, kendisine, ailesine ve Aydın Baromuza hayırlı olmasını diliyoruz'' ifadelerini kullandı. Açılış töreni sonrası büroyu gezen davetliler, Durak'a meslek yaşamında başarılar diledi.

GENEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: Gizem Yılmaz