HABER: EKİN KORKMAZ

Aydınlı kadınlar Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın açtığı Hanımevi'ni çok sevdi. Hizmetten çok memnun olduklarını söyleyen kadınlar sosyalleşmelerine olanak tanıdığı için Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'a teşekkür etti.

"ÇOK GÜZEL KAYNAŞIYORUZ"

Hanımevi'nden çok memnun olduğunu söyleyen Güler Nohutçu; "Geldiğimiz zaman dinleniyoruz. Çok memnunuz. Bütün belediyelere tavsiye ediyoruz. Buraya gelen arkadaşlarla tanışıyoruz, çay içiyoruz. Muhabbet ediyoruz, İsteyen kitabını okuyor. Herşeyimizi burada yapıyoruz. Çok güzel kaynaşıyoruz"

"KENDİ EVİMİZ GİBİ"

Kendini evinde gibi hissettiğini söyleyen Sevim Doğru "Son derece memnunuz, Herşey dört dörtlük. Kendi evimiz gibi. Kendimizi hiç yabancı hissetmiyoruz" dedi.

"CHP'Lİ DEĞİLİM AMA OYUM FATİH BEY'E"

Hanımevi'ni değerlendiren Hatice Uysal; "Allah Mehmet Fatih Atay'dan razı olsun. Gelip çay içiyoruz, dinleniyoruz. Bizim için dinlenme yeri. Çok güzel ben çok beğeniyorum. Fatih Bey'i de beğeniyorum. Ben CHP'li değilim ama oyum Fatih Bey'e. Açıkca söylüyorum" dedi.

@aydinhaberlericom Aydın Denizli Otoban inşaatında faciadan dönüldü! Tonlarca ağırlığındaki beton blok düştü#aydınhaberleri #voxpoptr #sokakröportajları #sokaknöbetçileri ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ
@aydinhaberlericom #galatasaray #galatasaraylılar #sampiyonluk #icardi🇦🇷⚡ ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ
@aydinhaberlericom 🗳Seçim bitti! Artık yeni tartışma CHP’nin ne yapacağı… 👉Kılıçdaroğlu istifa edecek mi? 👉CHP’de değişim olmalı mı? 💬Siz izleyicilerin de görüşünü yoruma bekliyoruz… #aydınhaberleri #voxpoptr #sokakröportajları #sokaktanseslerr ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ