Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı mesajı yayınladı.

"GENÇLERİMİZE YOL GÖSTERMEK DESTEK VERMEK KARARLILIĞINDAYIZ"

Başkan Ülker şunları söyledi; "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkışı, milletimizin makûs talihini değiştiren, tarihi ve stratejik bir girişim olduğu gibi, Cumhuriyet tarihimizin başlangıcı ve aynı zamanda Milletimiz ve ülkemiz için, büyük bir geleceğe doğru atılan ilk adımdır. 19 Mayıs 1919 milli mücadelemizin başladığı, bizler için çok derin anlamlar içeren tarihi bir gündür. Bu anlamlı günün gençlerimize bayram olarak armağan edilmesinin altında da çok derin anlamlar yatmaktadır. Ulu Önder Atatürk'ün yaktığı meşalenin ışığında, muasır medeniyetler seviyesini yakalamak için her gün daha fazla çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Atatürk geleceği gençlerin ellerinde, yüreklerinde görmüş ve onlara daima güvenmiştir, geleceği onlara emanet etmiştir. Gençlerimiz, verdiğimiz şehitlerin, bu büyük mücadelenin bilincinde olarak 19 Mayıs ruhunu ilelebet taşıyacaktır. Bizler de onlara tecrübelerimizle ışık tutmalıyız. Aydın Ticaret Odası olarak bu sorumluluğun bilincindeyiz. Girişimcilikte ve her alanda gençlerimize yol göstermek, destek vermek kararlılığındayız.

Şаnlı Bаyrаğımızın bаğımsız bir şekilde dаlgаlаnmаsı için 104 yıl önce özgürlük mücаdelesini bаşlаtаn, başta Ulu Önder Gаzi Mustаfа Kemаl ATATÜRK ve tüm kahraman şehitlerimize minnettarız. 19 Mаyıs Atаtürk’ü Anmа Gençlik ve Spor Bаyrаmımız kutlu olsun" dedi.

AYDIN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ