Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Efeler Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen, Okullar Arası Gençler Badminton İlBirinciliği Müsabakaları erkeklerde 6 okuldan 30 sporcu, kızlarda ise 5 okuldan 25 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Kızlar ve erkekler kategorilerinde devam eden müsabakalara sporseverlerin ilgisi yoğun olurken, tribünleri dolduran öğrenciler sahada mücadele eden arkadaşlarını maç boyunca yalnız bırakmadı.

Çekişmeli görüntülere sahne olan müsabakalar sonunda; Genç Kızlar Kategorisinde İncirliova Spor Lisesi birinci, Koçarlı Anadolu Lisesiikinci, Koçarlı Mustafa Keziban Küçükoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesiüçüncü, Abdülhamid HanMesleki Teknik Anadolu Lisesidördüncü oldu.

Genç Erkekler Kategorisinde ise İncirliova Spor Lisesibirinci, Mimar Sinan ikinci, Koçarlı Anadolu Lisesi üçüncü, Efeler Atatürk Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Kızlar ve Erkekler kategorilerinde dereceye giren takımlar yapılacak grup müsabakalarında Aydın’ı temsil edecek.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar için düzenlenenödül töreninde sporcularakupa ve madalyaları Spor Şube Müdürü, Okul Sporları Müdürü ve spor temsilcileri tarafından verildi.