Aydın İl Jandarma Komutanlığı, “NARKOÇELİK-3” operasyonu kapsamında birçok adrese baskın düzenledi. Yapılan aramalarda büyük miktarda esrar, uyuşturucu hap ve kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında 48 kişi de gözaltına alındı. 

BAKAN YERLİKAYA DUYURDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından operasyonla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 15 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen “NARKOÇELİK-3” operasyonlarında 881 Kg Uyuşturucu Madde ele geçirildi. 101 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı.

Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.

Kuşadası'nda dilencilik yapan 3 şahısa para cezası! Kuşadası'nda dilencilik yapan 3 şahısa para cezası!

Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; Hakkari, İstanbul, Ağrı, Antalya, Diyarbakır, Van, Tekirdağ, Aydın, Bitlis, Kayseri, Afyonkarahisar,  Denizli, Balıkesir, Kahramanmaraş ve Isparta olmak üzere 15 ilde “NARKOÇELİK-3” Operasyonları düzenlendi."