Aydın'da eğitimciler hep bir ağızdan "Şiddete hayır" dedi Aydın'da eğitimciler hep bir ağızdan "Şiddete hayır" dedi

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Atay, son olarak Kocagür ve İmamköy Mahallelerini ziyaret etti. 

KOCAGÜR’E KİTAP KAFE VE HANIMEVİ GELİYOR 

İYİ Parti Aydın il ve Efeler İlçe teşkilatı, Efeler Belediye Meclis Üyeleri ve adaylarıyla birlikte Kocagür Mahallesi’ni ziyaret eden Atay, “Kocagür Mahallemize söz veriyorum, yerel seçimlerden önce mahallemize Kitap Kafe ve Hanımevi kazandıracağım. Bizleri yüreğinden hiç ayırmayan, evladı gibi bağrına basan vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlar için yapamayacağım hiçbir şey yok.” dedi. 

İMAMKÖY’E KÖY PAZARI VE YÜRÜYÜŞ YOLU GELİYOR 

Başkan Atay'ın bir sonraki durağı ise İmamköy Mahallesi oldu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, mahalle halkına yeni müjdeler verdi.

Tıpkı Kızılcaköy’de olduğu gibi İmamköy’e de semt pazarı kazandıracağını müjdeleyen Atay, “Mahallemizdeki kilisenin onarımını sağlayıp, yürüyüş yolunu da yapacağız. Hem otele gelen kişilerin hem de İmamköy halkının daha çok fayda sağlaması açısından mahalle kahvehanemizin olduğu yere de semt pazarı yapacağız.” dedi.