HABER: EKİN KORKMAZ
Efeler Belediyesi kadınların sosyal yaşam alanlarını çoğaltmak için neredeyse her mahalleye Hanımevi açıyor. Ata Mahallesi’nde 5.’si açılan Hanımevi’ne mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun oldu.



Efeler Belediyesi Başkanı Mehmet Fatih Atay 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Efelerli kadınlara 5.’sini açtığı Hanımevi’nin onlara günün anlam ve önemi için armağan ettiğini belirterek şu sözlerle kadınlara teşekkürlerini iletti;

İYİ Kİ VARSINIZ SAĞ OLUN
“Her açılışımızda bizi yalnız bırakmayarak bize güç veren bütün kadın derneklerine sivil toplum örgütlerinin başkanı olan hanımefendilere çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız sağ olun var olun. Siz yanımda olduğunuz sürece seçimden önce söz verdiğim bütün sözleri teker teker yerine getireceğim. Burası da söz verdiğim bir yerdi onu gerçekleştirdim.”



“KADINLAR İNSAN ERKEKLER İNSANOĞLU”
Başkan Atay sanatçı Nejat Ertaş’ın kadınlar için söylediği sözünü hatırlatarak cümlelerine devam etti; “Kadınlar hayatımızın en önemli ama en önemli varlıkları. Sanatçı Neşat Ertaş’ın dediğini gibi “Kadınlar insan erkekler insanoğlu” en güzel söz bu. O nedenle bugün Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun. İyi ki varsınız.”



KADINLARIMIZ MUTLU OLURSA EFELER MUTLU OLUR
“Bu toplumun sizin mutluluğunuza ihtiyacı var. Eğer siz mutlu olursanız aile mutlu olur mahalle mutlu olur Efeler mutlu olur Türkiye mutlu. Bu mutluluğumuzu bu birlikteliğimizin giç kimsenin bozmasına izin vermeyeceğimize inanıyorum Ata Mahallesi’nde ki bu Hanımevi’nin herkese hayırlı olmasını diliyorum.”

MUHTAR AKAY’DAN BAŞKAN ATAY’A TEŞEKKÜR
Ata Mahallesi Bayram Ali Akay şu sözlerle Başkan Atay’a teşekkürlerini iletti; “Sayın Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay bizleri unutmayarak mahallemize kadın evi açtı. Hayırlı olsun. Başkanımız şu ana kadar mahallemize kreş, kitapevi şimdi de hanımevi sundu. Başta başkanımıza sonrada emeği geçen herkese saygılarımı sunup teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ