Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 2023 yılıyla ilgili yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı;

"2022 yılını geride bırakırken, daha güzel bir gelecek ümidiyle, yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı, sağlık ve mutluluğun hakim olduğu yeni bir seneyi karşılamanın heyecanını yaşıyoruz.

Her yeni yıl, yeni başlangıçları, umutları ve beklentileri de beraberinde getiriyor. İlçemizin daha yaşanılabilir bir kent olması adına attığımız onlarca adım, gerçekleştirdiğimiz insan odaklı projeler ve tüm çalışmalara yeni yılda da aynı heyecan ve hizmet aşkıyla devam edeceğiz. Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride bıraktığımız yılın da muhasebesini yaptığımız bu günlerde, 2023’ün Çine’mizin yılı olması için tüm imkânlarımızla vatandaşlarımızın yanında olacağız. Çine’mize hizmet ederken en büyük şansımızın Çineli hemşerilerimizle ve ilçemizin için emek veren kentimizin her bir kademesiyle yakaladığımız birlik ve uyum olduğunu biliyor, bu birlik ve beraberlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine tüm kalbimle inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum."