Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Güzelçamlı Mahallesinin sakinleri ile bir araya gelerek süren hizmetleri ve yeni dönem projelerin detaylarını anlattı. Alt yapı çalışmalarının hızlandırıldığını, sosyal donatıların çoğaltılarak yenilendiğini belirten başkan Günel, "İhtiyaç çok, imkanlar dar, zaman dar ve ülkemizin üç buçuk yılda başına gelmeyen kalmadı. Pandemi, deprem, su baskını ve yangın demeden hizmet etmeye devam ettik, edeceğiz." dedi. 

Kuşadası Belediyesi Güzelçamlı Düğün Salonunda, yapılan toplantıya mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi. Başkan Ömer Günel'in konuşmasının ardından söz alan vatandaşlar, sıkıntılarını ve taleplerini iletti. Sorunların çözümü noktasında büyük bir hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden başkan Ömer Günel, her talebi ve sorunu ekibine tek tek not aldırdı. 

BAŞKAN GÜNEL, SİYASETE ADIM ATTIĞI MAHALLEDE KONUŞTU
İlçe ve Belediye Başkanlığına adaylık sürecinde ilk toplantılarını Güzelçamlı'da yaptığını hatırlatan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışarak sorunların kısa zamanda çözüleceğini vurguladı.

Ülke olarak üç buçuk yılda bir çok afet ve kriz yaşandığını söyleyen başkan Günel, konuşmasına şöyle devam etti; "Eksiklerimizle fazlamızla bütün sorumluluğu her zaman üstlendik. He zaman karşınızda olduk. Dertlerinizi sıkıntılarını dinledik, çözeceklerimizi ve çözemeyeceklerimizi büyük bir samimiyetle sizlerle paylaştık. İlçe ve belediye başkanlığı adaylığı noktasında ilk siyaset adımını Güzelçamlı’da atmıştım. Belediye Başkanlığına seçildiğimde de hizmete Güzelçamlı’da başladım. Bir zaman bataklık alanı olan alanda ilk yıl 205 bin metrekare alanda sathi kaplama yaptık. Devamında da yaklaşık 40 bin metrekare parke taşı ile Güzelçam’ın bazı alanlarında yol yapımını devam ettirdik. Güzelçamlı’nın en önemli konusu alt yapı. Özellikle fosseptiklerin çekimi pahalı hale gelince alt yapının ne kadar eksik ve önemli olduğunu hep beraber kavradık. Geçmiş yıllarda tankerlerin çekim ücretlerine hiçbir itiraz ve talep gelmezken bu sene talep patlaması oldu. Çünkü fiyatlar yükseldi.  Büyükşehir Belediyemizin çoğunu tamamladığı ve bitirmesi bize nasip olan Davutlar’ın alt yağısı tamamen bitti.  Davutlar şu anda böyle bir sıkıntı yaşamıyor. Kuşadası’nda iki bölgede sıkıntı var. Birinci Güzelçamlı bir diğeri de Kuştur alanındaki Bayraklıdede Mahallesi’nde halen başlanmış değil. Alt yapı çalışmalarında öncelik Güzelçamlı’ya verildi. Burası bitince Bayraklıdede Mahallesi’nde de altyapı çalışmasına başlanacak. İhtiyaç çok, imkanlar dar, zaman dar ve ülkemizin üç buçuk yılda başına gelmeyen kalmadı. Pandemi, deprem, su baskını ve yangın demeden hizmet etmeye devam ettik, edeceğiz." (AYŞE YILMAZ)