15 bini aşkın nüfusu ile Kuşadası’nın gözde mahallelerinden birisi olan İkiçeşmelik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Kuşadası Başkanı Ömer Günel, görev süresince yaptığı hizmetleri,  yatırımları ve projeleri anlattı.

Kuşadası’nda 23 mahallenin tamamını gezeceğini anlatan Ömer Günel, “Hizmet noktasında bizden hiçbir zaman manzeret bulmayacaksınız. Mutlaka yapılacak ama bunların zamana ihtiyacı var” dedi.

Vizyon yaratan projelerin anlatıldığı sinevizyon gösterisinden sonra kısa bir konuşma daha yapan başkan Ömer Günel şu ifadelere yer verdi; “Yaptığımız hizmetlerin teşekkürlerini alıyorum ama bunlar sizin gecikmiş haklarınızdı. İkiçeşmelik Mahallemize miting için geldiğimizde kürsüden şu sözü vermiştim; İkiçeşmelik bugüne kadar ihmal edilmiş ve hor görülmüş bir mahallemiz ama biz İkiçeşmelik Mahallesini Paris yapacağız. İkiçeşmelik Mahallemiz doğalgazı, elektirik hatlarının yeraltına alınması, yağmur suyu hattı, sıcak asfaltı, büyük parkları, taziye evi, anne-bebek merkezi ve kütüphanesi ile sizlerin emrinde. Geri kalan eksikliklerimizi de bu yıl sonu karşılayacağız. İkiçeşmelik için verdiğimiz sözleri bu dönem için tutmuş olacağız. Önümüzdeki dönem görev verirseniz yapmaya devam edeceğiz.”

Başkan Ömer Günel konuşmasının ardından mikrofonu vatandaşlara vererek talepleri ve önerileri dinledi.

VATANDAŞ NE DEDİ?
Nuray Günay; “2 çocuk annesiyim. 20 yıldır Kuşadası’ndayım. Kendimi huzurlu ve güvende hissediyorum. Çocuklarımızı parka güvenle götürüyoruz. Kendimiz rahatça oturuyoruz. Komşuluğumuz da huzurmuz da yerinde. Başkan Ömer Günel’in bir dönem daha hizmet etmesini isterim”

Mahide Samancı; “30 yıldır Kuşadası’nda yaşıyorum. Yollar, parklar, yeşil alanlar, çok güzel oldu. Mahallemde güzel şeyler oluyor. Ben Ömer Günel’i 4 4’lük beğeniyorum. Büyükle büyük, küçükle küçük oluyor. Herkesle iletişim kurabiliyor. Bir dönem daha hizmet ederse daha çok çalışacağına inanıyorum.”

İsmail Hakkı Karamanderesi; “Mahalle mezbele görüntüden kurtuldu ve çok güzel oldu. Yeşil alanlar ve parklar arttı. Bir dönem daha hizmet ederse daha çok çalışmasını isteriz”

Recep Alan; “Afyonkarahisar’dan geldim, 2 yıldır burada yaşıyorum. Yaşadığımız depremde ve mahalle gezisinde gördüm kendisini. Bizim için belediye başkanını görmek güzel bir şey. Vatandaşı ile buluşan dert tasa paylaşan birisi hizmet etmeye de gönüllü demektir.”

Fatma Boylam; “ 10 sendir İkiçeşmelik Mahallesinde yaşıyorum. Yollar, sokaklar, parklar ve daha bir sürü şey çok güzel oldu. Yaptığı her hizmetten memnunuz. Mesela su getirmek için çok çaba sarfetti. Ama benim 4 çocuğumdan birisi engelli. Kızım Mediha Boylam için destek istiyorum, sesimizi duyarsa bizi çok mutlu eder”