CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Batman'da vatandaşlarla bir araya geldi. Bir vatandaş, "İnsanlar şu anda çocuklarına okul harçlığı veremiyorlar. Bir simit 5 lira. Bunu siz görmüyor musunuz? Kim üç tane çocuk okutabilir? Çocuklarına 5'er lira verse bir simit mi yiyecek? Bir simit yese ölür. Bunun beyni nasıl çalışacak" diye konuştu.

Aylin Nazlıaka, bugün Batman’da esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Bir giyim mağazasında çalışan vatandaş, "Bu sefer olacak diyelim" dedi. Nazlıaka ise "Olduracağız hep beraber" yanıtını verdi.

Bir başka vatandaş ise "İnsanlar şu anda çocuklarına okul harçlığı veremiyorlar. Bir simit 5 lira. Bunu siz görmüyor musunuz? Kim üç tane çocuk okutabilir? Çocuklarına 5'er lira verse bir simit mi yiyecek? Bir simit yese ölür. Bunun beyni nasıl çalışacak? Kim verebilir? Veremezler" diye konuştu. Vatandaş, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak ben de bundan sonra destekliyorum. Ben de bundan sonra arkasındayım. Hep beraberiz. Hep beraber zafere gideceğiz" dedi.