Efeler halkına modern yaşam alanları oluşturmaya devam eden Başkan Atay Kitap Kafe'nin 6’ncısını Cumhuriyet Mahallesi Teyfik Fikret Caddesi’nde düzenlenen törenle hizmete açtı.

Kitap Kafe'nin açılışına vatandaşların yoğun katılım gösterdiği görüldü. Açılışa ayrıca DEVA Partisi İl Başkanı Meltem Gürler, Gelecek Partisi İl Başkanı Suzan Milli ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yazarlar, muhtarlar da katılım sağladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6’ncı Kitap Kafe’nin açılışı dolayısıyla tebrik mesajı gönderdi.

Kılıçdaroğlu mesajında, “Efeler Belediyemiz tarafından hizmete açılan Kitap Kafe’nin 6’ıncı açılış törenine nazik davetinizden dolayı teşekkür ederim. Eğitime ve kültüre yapılan yatırım geleceğimizin teminatıdır. Belediyemizin ve belediye başkanımız Mehmet Fatih Atay’ı kutluyor açılışa katılan Efelerli tüm misafirlerimizi sevgiyle selamlıyorum.” ifadelerine yer verdi.

BU AYIN SONUNDA BİR HANIMEVİ DAHA

Açılış konuşmasını yapan Başkan Atay, “Seçimden önce verdiğim bir sözü daha yerine getirmekten onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman beni yalnız bırakmadınız. Her zaman yanımda oldunuz bu bana çok büyük güç verdi. Yapmış olduğumuz hizmetlerin de toplum tarafından ne kadar beğenildiğini de gördük ve açmaya devam ediyoruz. Bu 6.sı Kitap Kafe’mizin. Yaz dönemi geldiği için Ekim ayından itibaren yeni hizmet açılışlarımızı gerçekleştireceğiz. Bu ayın sonunda bir Hanımevi, Haziran ayında Adile Naşit sokakla iki tane parkımızı açacağız. Burada çocuklarımızın bilgiye kavuşması ve erişmesi konusunda hiçbir engel olmayan Kitap Kafeyi gerçekleştirdik. Çocuklarımız bilgili olmalı eğitimin en üst seviyesinde olabilmeleri için bilgiye ihtiyaçları var. O bilgilerine erişebilecekleri yer burası. Burada çocuklarımız sosyalleşecek, burada arkadaşlık elde edecekler ve kendilerinin nerede olduklarını bilen ailelerimizle güven içerisinde burada eğitim aldıklarını, bilgiye ulaştıklarını görecekler. Kitap Kafeleri her mahallede açacağım. İnanın eğitim seviyemiz Efeler ilçesi olarak gelecek üniversite sınavında, lise sınavında daha yukarılarda olacağına yürekten inanıyorum.” sözlerine yer verdi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ