Ankara’daki temaslarını tamamlamasının ardından Aydın’a dönüş yolcuğuna çıkan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Denizli Kontrol Noktası’ndaki polislerin Polis Haftası’nı kutladı. 
Hafta başından bu yana Ankara’da ilçeye yapılacak yatırım ve projelerle ilgili verimli geçen bir dizi temaslarını tamamlamasının ardından Aydın’a geri dönmek için yola çıkan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Denizli Kontrol Noktası’ndaki görevli polislerin Polis Haftası’nı tatlı ikram ederek kutladı. Sürpriz ikram nedeniyle mutlu olan polisler, anlamlı günde kendilerini unutmayan Başkan Kaplan’a çay ikramıyla karşılık vererek teşekkür etti. 
“MİNNET BORÇLUYUZ”
Kontrol noktasında verdiği yol molasında polislerle bir süre sohbet ederek hallerini hatırlarını soran Başkan Kaplan, sürpriz kutlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ankara dönüşü yolculuğumuz esnasında yol güzergahındaki polislerimizin haftasını kutladık. Kar kış demeden gece gündüz ayırmaksızın görevi başında olan kıymetli kardeşlerimizin soğuk havada içimizi ısıtan çay ikramı ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim. Yolda güvenle seyahat edebiliyor, evimizde güvenle istirahate çekilebiliyorsak polislerimizle birlikte tüm güvenlik güçlerimize minnet borçluyuz. Bu vesileyle tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarı dileklerimi yineliyorum” ifadelerini kullandı.