“Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları ikincisi Didim'de düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından bu yıl ikincisi Didim Belediyesi'nin ev sahipliğinde Didim'de gerçekleştirildi.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Baskan Yardımcısı E.Öznur Gündoğdu, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Genel Başkanı İbrahim Gökdemir, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Başkanı Cem Ulucan ve basın mensupları katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, basın mensuplarına Didim Belediyesi Mübadele ve Anı Evi, Apollon Tapınağı ve kentin turistik ve tarihi yerlerini rehber eşliğinde gezdi.

GAZETECİLER ILE CANLI YAYIN

Didim Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen program kapsamında Başkan Atabay, gazetecilerin canlı yayın konuğu oldu.

Muğla Türk Tv Serap Özdemir'in moderetörlüğünde Anadolu Bugün Gazetesi genel yayın yönetmeni Erhan Dargeçit, Çay Tv Ankara Temsilcisi Ibrahim Eksilmez, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Ulucan'ın sorularını samimiyetle yanıtlayan Başkan Atabay, Didim'e yapılan hizmetler, gündeme ilişkin konular, yeni projeler ile ilgili gazetecileri bilgilendirdi.