Atça'da erkenci kayısı toplanmaya başladı Atça'da erkenci kayısı toplanmaya başladı

Bozdoğan MYO’da “Sosyal Market Projesi” hayata geçirildi. Sosyal market projesi, meslek yüksekokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmayı ve sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda hareket etmeyi amaçlıyor.

Sosyal market projesinde öğrencilerin, Bozdoğan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının ve Bozdoğan esnafının yanı sıra özel sektörden de önemli katkılar geldi.

Proje kapsamında temin edilen giysi ve gıda katkıları ile oluşturulan sosyal market, ihtiyaç sahibi öğrencilere gıda, giysi ve temel ihtiyaç malzemelerini ücretsiz olarak sunmayı amaçlıyor.

Bozdoğan MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bilginer Tuna, “Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek böyle bir projeyi hayata geçirmeleri, geleceğin liderlerinin toplumsal duyarlılık konusundaki önemli adımlarından biridir. Sosyal Market Projemizin, toplumumuzda sosyal dayanışma ve yardımlaşma kültürünün güçlenmesi ile birlikte geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik bilincine de katkı sağlayacağına inanıyoruz.” dedi.