Büyükşehir Belediyesi tarafından sahip çıkılan Ata Tohumlarından üretilmiş binlerce fidenin dağıtımını yapan Çerçioğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, yerel değerlere sahip çıkmaya devam eden Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Umurlu Fide (3)

Çerçioğlu, "Atalarımızdan bizlere miras kalan tohumlarımıza sahip çıkıyoruz. Vatandaşlarımız hem bahçelerinde hem de evlerinin balkonlarında fidelerimizi üretebiliyor. Yerli ve milli tohumlarımızı gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz" dedi.
 Umurlu Fide (4)
Çerçioğlu’nun Umurlu Pazarı ziyareti miting havasında geçti. Çerçioğlu’na desteklerinin devam edeceğini söyleyen vatandaşlar, pazardaki fiyatların yüksekliğinden şikâyet etti. Üreticiler ise girdi maliyetlerinin çok yüksek olmasından yakındı. Emekli vatandaşlar ise geçinemediklerini dile getirdi ve Çerçioğlu’na emeklilere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Esnaf, Umurlu S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni de ziyaret eden Çerçioğlu’na akaryakıt maliyetlerinin çok yüksek olduğunun altını çizdi ve hayat pahalılığıyla yaşamanın bedelinin her geçen gün arttığını belirtti.

Fatih Pzaryeri (7)

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çerçioğlu, Efeler Kapalı Pazaryeri’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu’na vatandaşlar ve pazar esnafı sloganlar ve alkışlarla karşıladı. Çerçioğlu vatandaşları Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye başkan adayı Anıl Yetişkin ile birlikte selamladı.
 Fatih Pzaryeri (1)
Pazarda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Çerçioğlu, coşkulu kalabalık eşliğinde pazar alanında yürüyüş gerçekleştirdi. Mitingi aratmayan pazar ziyaretinde vatandaşlar sık sık Çerçioğlu’nun önünü keserek kendisine desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Ünlü yarışmada Kuşadası sorusu! Ünlü yarışmada Kuşadası sorusu!

Fatih Pzaryeri (3)

Aydın’ın 17 ilçesinde vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini ifade eden Çerçioğlu, sosyal belediyecilik vurgusu yaptı. Çerçioğlu, ihtiyacı olan herkesin yanında olmayı sürdüreceklerinin altını çizdi.

Fatih Pzaryeri (4)