HABER: TUĞBA AYDIN

Erhan Adem AK Parti'nin hayvancılık politikasını değerlendirdi Erhan Adem AK Parti'nin hayvancılık politikasını değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Artuğ Akosman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla görevden alınma sürecini ve yaşadıklarını anlattı.  CHP Aydın İl Gençlik Kolları yönetimi tarafından yalan ve iftiralarla görevden alındığını söyleyen Akosman, görevden alınmasının ardından il yöneticileri tarafından da darp edildiğini açıkladı. 

"DARP EDİLDİM"

İl yönetimini suçlayan Akosman paylaşımında, “Partimizde yıllardır Efeler Gençlik Kolları Başkanı olarak hak hukuk mücadelesi verirken kendim bizzat İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yalan ve iftiralarla geçtiğimiz günlerde görevden aldım. ve ardından il yöneticileri tarafından darp edildim. Hak, hukuk ve adalet mücadelesi veren bir genç olarak karşı karşıya kaldığım bu siyasal ve fiziksel zorbalık karşısında yalnız olmadığımı gayet iyi biliyorum. Yaşadığımız tüm bu haksızlıklara rağmen en başından beri parti kültürümüz ve ahlakımızdan dolayı sessizliğimizi ve sükunetimizi koruduk. Fakat kişisel çıkarlarını partimizin önüne koyanlara karşı dün nasıl eyvallah etmediysek bugün de etmeyiz” ifadelerini kullandı. 

"PARTİMİZDE ZORBALIK DEĞİL LİYAKAT HAKİM OLMALI"

Parti içi mücadelesini sürdüreceğini ekleyen Akosman, "Ne diyor mavi gözlü dev Nazım Hikmet dizelerinde ‘Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. Unutma aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak.’ Partimizde zorbalık değil liyakat hakim olmalı diyenlere selam olsun” dedi.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Tuğba Aydın