HABER: TUĞBA AYDIN

"Ben sağ görüşlüyüm ama Özlem Hanım'ı sonuna kadar destekliyorum" "Ben sağ görüşlüyüm ama Özlem Hanım'ı sonuna kadar destekliyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ile birlikte parti il başkanlığında basın toplantısı gerçekleştirdi. Seçim sürecinde gerçekleştirilen çalışmalara ve elde edilen başarıya yönelik konuşan milletvekilleri, yeni dönemde daha etkin bir çalışma ile genel iktidar hedeflerine ulaşmak istediklerini vurguladı. 

"YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ"
Sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, “Türkiye’de vatandaşlarımızın çok ciddi sıkıntıları var. Bu sıkıntıların çaresi CHP’dir dedik. Yerel seçimde vatandaşlarımız bütün Türkiye’de bizlere büyük bir teveccüh gösterdiler. Çarenin, umudun CHP olduğunu tüm dünyaya ilan ettiler. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu sorumlulukla hem örgütlerimiz hem belediyemiz yoğun bir şekilde çalışacağız. İlk genel seçimde de CHP’yi iktidara taşıyacağız” dedi.

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Türkiye'nin tüm sorunlarını çözeceklerini kaydeden CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, "Tüm örgütümüze, üyelerimize teşekkür ediyorum. En başta milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon yaparak Aydın’da 13 ilçeyi aldık. İnşallah önümüzdeki seçimde iktidara gelerek Türkiye’nin tüm sorunlarını çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

"ŞIMARMAMAYI ÖĞRENDİK"
Yerelde elde edilen başarıyı genelde de yakalamak istediklerini dile getiren CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise “Türkiye’deki seçmen, sadece yerel yönetimlerde değil, Ankara’daki, merkezi hükümetteki, Cumhurbaşkanlığı’ndaki değişim ihtiyacının işaretini verdi. Başarılı bir sonuç elde ettik. Aydın’da Büyükşehir’le birlikte 14 belediye aldık. Şunun bilincindeyiz. Bir önceki seçimde bir ittifakla seçime girmiştik. O ittifak partilerin genel merkezinde Türkiye’nin ihtiyaçlarına göre oluşturulmuş kıymetli bir ittifaktı. Ama siyasetin doğası her gün yeni bir gündür. Her gün yeni bir başlangıçtır. Dolayısıyla aradan geçen 5 senede belediye başkanlarımız çok iyi çalıştılar ve toplumsal mutabakatı en geniş anlamda sağlayabilecek siyasete özen gösterdik. Kazandıktan sonra şımarmamayı öğrendik. Seçim bitti bundan sonra her şey bizim istediğimiz şekilde olacak demedik. Bize güven gösteren bütün toplum kesimlerini kucaklamaya çalıştık. İşte bu seçimlerde bizi sadece Aydın’da değil, tüm Türkiye’de bir büyük toplumsal ittifak kurabilme potansiyelini yarattı. Sandıktan büyük bir umut çıktı. Yolculuğumuza şımarmadan devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ