AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, kendisine servis edilen yalan yanlış dolu bilgilerle yine mesnetsiz bir açıklamaya daha imza attı. Kuşadası Belediyesi'ni fay hattı üzerinde olduğunu öne sürdüğü eski çöp alanının imara açılması iddiasıyla hedef alan ve adı bir süredir ilçedeki hazine arazilerini çökme girişimleriyle anılan AK Partili Gökçe'ye cevap, CHP İlçe Başkanı Gürbilek'ten geldi.
 
Söz konusu alanın onaylı jeolojik etüd raporu mevcut olmasına rağmen Kuşadası Belediyesi'ni töhmet altında bırakmaya çalışan AK Partli Gökçe'ye sert sözlerle yüklenen CHP'li Gürbilek, "Alanın jeolojik etüd raporu mevcut. Diline doladığın gibi bu alanda fay hattı yok. Birilerinin yalanları ile siyaset yapılmaz. Anladık milletvekilliğine oynuyorsun. Ama bu halk hem temsilcisi olduğun iktidara hem de sizin yalanlarınıza artık inanmıyor. Boş yere gündemi de bizleri de meşgul etme" dedi.
"BU YALANLARLA MİLLETVEKİLİ OLAMAZSIN"
Açıklamasında, AK Partili Gökçe'ye siyasetin ciddiyet istediğini hatırlatan Gürbilek, "Yalan dolan bilgiler ile artık Kuşadası halkını kandırmaya çalışmaktan vazgeç.Bu yalanlarla milletvekili olamazsın. Sayın Gökçe göstermelik olarak deprem bölgesine gidip iki üç fotoğraf çektirip ondan sonra jet hızı ile Kıbrıs’a tatile gitmekle yürümez bu işler. İlla doğru bir şey yapmak istiyorsan çık meydanlara İMAR BARIŞI kalksın, İMAR BARIŞI bu felaketin asıl sebebidir diye açıklama yap.
İnsanlar can pazarındaydı sizinkiler kamera pozunda sıra kavgasında" diye konuştu.
"NEDEN GEÇ KALINDI ONUN HESABINI SOR"
"İlk 3 gün sahaya inemediniz onbinlerce can sizin yüzünüzden yitip gitti" diyen Gürbilek, "Cesaretin varsa KIZILAY’ın çadır ve gıda satışlarını gündeme taşı. Yüreğin yetiyorsa onbinlerce insan kurtarılabilecekken neden geç kalındı onun hesabını sor. Hazine arazilerini parsel parsel satmayı siz çok iyi bilirsiniz. Kuşadası’nda hazine arazilerinin parsel parsel satılmasına neden hiç sesiniz çıkmadı. Kuşadası’nın hakkı hülleli satış ile gasp edilirken neredeydin. İstanbul’da ecdadın ebedi istirahgahatının önüne gökdelenleri dikerken, başkenti parsel parsel satarken de halkı birlik beraberliğe davet ettin mi?" sorusunu sordu.
"20 YILDIR BU MİLLETİ KANDIRDINIZ"
İmar affı üzerinden de Gökçe'ye yönelik eleştirde bulunan Gürbilek, "Sizin siyaset ve hayat anlayışınız “hep bana rab bana” öteye geçmiyor. Deprem bu ülkenin bir gerçeği ama son 20 yılda saray sofrasının bütçe açığını kapatmak için çıkartılan “imar affı” da sizin iktidarınızın hukuksal bir garabetidir. İmar affı ile sözde yasalaştırdığınız binaların enkazında ölenlerin KATİLİ kim siz önce bunun cevabını verin. Sayın Gökçe 20 yıldır bu milleti kandırdınız. Ama sona yaklaştınız. Merak etmeyin 14 Mayıs da 20 yıldır ezdiğiniz bu millet birlik beraberlik içinde size sandıkta gereken cevabı verecektir" dedi. (gazete memleket)

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ