Daha güzel bir Efeler için kolları sıvayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin, yeni projesini duyurdu. 

Kentte yaşayan engelli yurttaşlar için Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin müjdesini veren CHP’li Anıl Yetişkin, bir kez daha kamuoyundan büyük takdir topladı. 

Anıl Yetişkin hayata geçirmek istedikleri Engelsiz Yaşam Merkezi projesini şu sözlerle anlattı: “ Engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve sosyal yaşama katılarak sosyalleşebilecekleri bir yaşam alan oluşturmak amacıyla, Efeler’de Engelsiz Yaşam Merkezi’ni kuracağız.

Anıl22

Engelli bireylerin nitelikli zaman geçirecekleri merkez bünyesinde; Engelsiz Sinema Salonu, Bilgisayar Odası, El Sanatları Odası, Müzik Odası, Satranç Odaları, Görme Engelli Bireylere Yönelik Tasarlanan Kitap Okuma Odası, Acil Müdahale-Sağlık Odası, Çok Amaçlı Eğitim- Konferans Salonu, Kafeterya ve Bekleme Alanı ile Oyun Odası yer alacak. 

Aydın'da araç sayısı açıklandı Aydın'da araç sayısı açıklandı

Merkezde, Psikolojik Danışmanlık, Sinema ve Tiyatro gösterileri, Engellilerin Yasal ve Sosyal Hakları ile Aile İçi İletişim Eğitim Programları, Mesleki Eğitim Kursları, Sanatsal Kurslar ve Engelli Koro Çalışmaları ve engelli çocuklar için Gündüz Bakım Hizmetleri sunulacak. Ayrıca Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde oluşturulacak ‘Engelli Bilgi Sistemi’ ile ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlara da kolay ulaşım olanağı sağlayacağız.