'Çine içinde bir yeşil değil, yeşil içinde bir Çine' sloganıyla ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Çine Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan parklarda çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Tamamlandığında kentin uğrak noktalarından olacak parklarda toprak tesviye, bordür çekimi, ağaç dikimi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatları doğrultusunda çocukların güvenle oynayabileceği; vatandaşların dinlenip nefes alabilecekleri alanlar oluşturma anlayışıyla hareket eden belediye ekipleri çalışmalarını hızla tamamlamak için özveriyle çalışıyor. 

PARKLARIN İSİMLERİ DE BELLİ OLDU

Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların huzurla yaşadığı Çine için çalışırken, yeni parkların isimleri belediye meclis üyelerinin oy birliği ile aldığı kararla netleşti. Kasım ayı birinci meclis toplantısında alınan kararlar sonucu Sağlıkçılar Sitesi karşısına Doktor Ethem Ayhan, Zirve Konutları karşısına Mehmet Yazgılı, İnce Kemer Sitesi karşısına da 29 Ekim Parkı isimleri verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

“YAPMAK KADAR KORUMAK DA ÖNEMLİ”

İlçenin geleceği için önemli projeler üretmeye devam eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de yapımı süren parklarda incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçede yaptıkları parklara, ülke ve ilçe için önemli tarihlerle isimleri vermeyi tercih ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek programladığımız park yatırımlarımızı, zamanla hayata geçiriyoruz. Olanaklarımız doğrultusunda yeni parklar yapıyoruz. Var olan parklarımızın da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyoruz Umarım çocuklarımız ve vatandaşlarımız, güzel havalarda ve sağlıklı günlerde parklarımızı severek kullanırlar” diye konuştu.