HABER: TUĞBA AYDIN

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Aydın’a geldi. Efeler’de bulunan Atatürk Kent Meydanı’ndaki Millet İttifakı seçim çadırını ziyaret eden Genel Başkan Uysal, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Millet İttifakı bileşenlerinin İl Başkanlarıyla birlikte basın açıklaması yaptı.

Uysal’dan önce vatandaşlara seslenen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kırmızı çizgilerinin vatan ve bayrak olduğunu yineledi.

“DOĞRU YOLDA YÜRÜYENLERİN GÖRÜNMEZ ORDULARI VARDIR”

Meydanlarda seçim çalışmalarının devam ettiğini ve Demokrat Parti’nin var gücüyle çalıştığını kaydeden Genel Başkan Uysal, “Önümüzdeki tercih çok net. Bu seçimde bir karar vereceğiz. Dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldıracak mıyız? Çaldırmayacak mıyız?  Bu noktada Aydın’ımızın yerel ve genel seçimlerde tercihleri ortada ama bu mesafeyi açmalıyız. Bu seçim gençlerimizin, kadınlarımızın seçimidir.Alanlarda onlar başta olmak üzere bir kez daha emek veren tüm mücadele eden arkadaşlara minnet borcumu bir kez daha buradan iletiyorum. 28 Mayıs'ta her şeyin çok güzel olacağı inancıyla bugün tekrar burada çalışma yürüten arkadaşlarımıza destek vermek için buradayız. Allah yardımcımız olsun. Doğru yolda yürüyenlerin görünmez orduları vardır diyerek çıktığımız bu yolda görünmez ordularda buluşma günüdür diyorum. Kendimizi sizlere sizleri de Allah'a emanet ediyorum" dedi.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ