Afet bölgesi Hatay'da sahipsiz kalan 36 can dostuna Kuşadası Belediyesi kucak açtı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nca Antakya'dan Kuşadası'na nakledilen ve  tır içerisinde özel kafeslerde getirilen can dostları Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ne getirildi. Veteriner Hekimlerin hazır halde beklediği can dostları, özenle kafeslerinden çıkartıldı. 15 kedi ve 21 köpeğin ilk tedavileri burada yapıldıktan sonra yuvalarına yerleştirildi. 

CAN DOSTLARI YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Depremden yaralı kurtulan ve psikolojik travma yaşan can dostları, bir süre Kuşadası Belediyesi'nin Veteriner Hekimleri tarafından tedavi edilecek. Depremzede can dostlarını sahiplenmek isteyenler merkeze gelerek, gerekli işlemlerini burada yapabilecekler. 

"SICAK BİR YUVALARI OLSUN"

Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nin idari sorumlusu Fulya Akıllı, “ Deprem bölgesinden olan Hatay ilimizden merkezimize 15 kedi ve 21 köpek nakil edildi. Biz burada oldukları süre çerçevesinde tedavi ve kısırlaştırma çalışmalarını yapacağız. Daha sonrasında sahiplendirilmeleri ve sıcak bir yuvaları olması için vatandaşlarımızı merkezimize bekliyoruz” dedi.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ