1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Didim’de coşkulu etkinliklerle kutlandı. Altınkum Plajı’nda düzenlenen kutlamalara Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Garnizon Komutanı Deniz Albay Erkut Arslan, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikler kapsamında ilçe protokolü, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait botla denize çelenk bırakarak şehit denizcilerimizi ve tüm deniz emekçilerini andı. Ardından vatandaşlar tur tekneleriyle deniz turuna çıkarılırken, su sporları, paraşüt, sürat tekneleri ve jet ski gösterileri vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Guy Pol Wc A Enwi K

Kutlamaların ardından açıklama yapan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlu olsun! Denizler bizim maviliğimiz, özgürlüğümüz, geleceğimizdir. Kabotaj hakkımız ise denizlerimiz üzerindeki bağımsızlığımızın simgesidir. Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı bu değerli hakkı gururla kutluyor; denizlerde emek veren tüm çalışanlarımızın bayramını yürekten selamlıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Guy Poo Xo A I5 Izi

Başkan Çerçioğlu’ndan çocukların gelişimine tam destek
Başkan Çerçioğlu’ndan çocukların gelişimine tam destek
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 07 02 At 19.29.46

BELEDİYE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: Berna Turan