Güncel dolar kuru, güne 26,9632 TL seviyesinden başladı. Güncel Dolar kuru fiyatları, yüzde 0,12 yükseliş yaşarken anlık olarak 26,9688 liradan işlem görüyor. Euro ise yüzde 0,07'lik artış yaşayarak 29,6291 TL'ye ulaştı.

@aydinhaberlericom 👉 Türkiye'de emekli olmak..? 🗣 "Türkiye'de emekli olmak en büyük ayıptır kızım.. Emekliler insan yerine konmuyor. Bende AK Parti'ye oy verdiydim. Ama nalet olsun bundan sonra oy verene..." #aydınhaberleri #aydın #voxpoptr #sokakröportajı #akparti ♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ

@aydinhaberlericom

Herkese selam! Bugün Aydın’da kahve severler için 3 farklı mekanda 3 çeşit soğuk kahve deneyimledik. 🧋Dalgona , Güney Kore’den dünyaya yayılan bu kahve tiktok videoları ile popüler olduğu için tiktok kahvesi olarak da biliniyor. Granül, şeker , su ve süt çırpılarak yumuşak köpük oluşturuluyor. 🧋İce white mocha , Amerikan menşeli adını Yemen’den alan İce White Mocha. Dalgona’ya göre daha şekerli ve yumuşak içimli bir kahve. 🧋İced americano, İtalyan kahvecilerin deyimiyle su katılarak yumuşatılan Espresso olarak tanımlayacileceğimiz iced americano şeker kullanmayanların en çok tercih ettiği kahveler arasında yer alıyor. ❓Peki bu 3 kahveden birini tercih edecek olsanız bu hangisi olurdu. Yorumlara bekliyoruz, bol kahveli günler!

♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ