HABER: TUĞBA AYDIN

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Kızılcaköy Mahallesi'nin kadınlarına verdiği sözü tutarak Kızılcaköy Pazar Yeri’ni mahalle halkının ve Aydın’ın hizmetine açtı. Pazar yerinin açılışında konuşan Atay, “Burada birlikte olmamızın bir temel nedeni var. Bu köyde ki insanlarımız, özellikle kadınlarımız çok duyarlı bir davranış içerisine girdiler. Jeotermalden milyon dolarlar kazanmak isteyip de bizi zehirlemekle görevlendirilmiş gibi olan o şirketlere karşı ruhsat almamaları için büyük bir mücadele verdiler. Elektrik üretimine karşı değiliz vahşice üretimine karşıyız. Hayatımızı zehirlemelerine karşıyız. Toprağımızı bitkilerimizi hayvanlarımızı zehirlemelerine karşıyız. Mücadele ettik, dava açtık davamızı da kazandık” dedi.

WhatsApp Image 2023-06-11 at 12.53.37

“HAKIN GÜCÜNÜN KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ”

Seçimlere ilişkin de konuşan Atay, halkın gücünün önünde kimsenin duramayacağını belirterek, “Efeler halkı ne istiyorsa o olacaktır. 9 ay sonra seçim var. O seçimde de birileri istiyor diye değil Efeler halkı kimi istiyorsa belediye başkanı da o olacak. Benim en büyük hedefim gençler ve kadınlardı bu seçimde. Çocuklarımıza 11 Kitap Kafe açtım. 6 Hanımevi açtım. 5. kreşimizi açacağız. Yılbaşına kadar neredeyse her hafta bir yer açılışımızı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-06-11 at 12.52.28

Kadın iş gücünün ve kadının toplumdaki yerinin önemine dikkat çeken Atay, Kızılcaköy Pazar Yeri’nin tüm Aydın halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerine son verdi.

WhatsApp Image 2023-06-11 at 12.52.09

WhatsApp Image 2023-06-11 at 12.51.49

BELEDİYE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ