HABER: EKİN KORKMAZ

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay bugüne kadar hayata geçirdiği projeleri ve yeni dönem projeleri hakkında Nevzat Biçer Konferans ve Nikah Salonu'nda tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk ve ilçe başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Başkan seçileceği takdirde Efeler'e 15 Kitap Kafe daha açacağını söyleyen Atay, kentte sadece kadınların çalıştığı ikinci bir fabrika daha açacağını duyurdu. Çoğu yapıların eski olduğunun da altını çizen Atay, Efeler'de hızlı bir kentsel dönüşüm projesi başlatacağını belirtti.

GASTRONOMİ FESTİVALİ'NİN TARİHİ BELLİ OLDU

Başkan Atay, kent mutfağını yurt çapında tanıtmayı planladığı Efeler Gastronomi Festivali’nin üçüncüsü 8, 9 ve 10 Mart tarihlerinde düzenleneceğini de duyurdu. Aydın'da Kasaplar Hali'ni turizme açarak turistlerin uğrak noktası olmasını planladığını söyleyen Atay kentin havasını değiştirecek bu projeyi yeni dönemde hayata geçireceğini söyledi.

Aydın 23 Nisan'ı Mert Demir konseriyle kutladı Aydın 23 Nisan'ı Mert Demir konseriyle kutladı

EFELER'E SPEAKİNG CAFE AÇILACAK

İlçede düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle şehrin sanat hayatına katkı sağlayan başkan Atay bu beş yıllık süreçte Kitap Günleri'nin ve Film Festivalleri'nin devam edeceğini söyleyerek, Atatürk Kültür Merkezi açacağını da ekledi. Sadece İngilizce konuşularak çeşitli dil aktivitelerinin ve sohbetlerinin yapıldığı Speaking Cafe ile gençlerin kısa sürede ingilizce öğrenebileceklerine dikkat çekildi. 

 Başkan Atay, Paşa Yaylası için bir proje hazırladıklarını belirterek, yaylada bir kamp merkezi yapacağını söyledi.