HABER: TUĞBA AYDIN
Efeler Belediye Meclisinin Nisan Ayı birinci oturumu, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay başkanlığında gerçekleştirildi.

aa3a3a3

YÜCEL VE ERTÜRK MECLİSE VEDA ETTİ
13 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı öncesi İYİ Parti’den milletvekilliği adaylığı için ön seçimde listede ilk iki sıraya yerleşen Ahmet Ertürk ve Semra Yücel, Efeler Belediye Meclis toplantısında meclis üyelerine veda etti. Ardından yapılan oylamalar neticesinde meclise CHP’den Yüksel Deveci ve Engin Kuluyever ile AK Parti’den Nejdet Şentürk, Efeler Belediye Meclisine katıldı.

MENDERES: MALİYETLER İYİ, HARCAMALARA DİKKAT EDİLMELİ
 2022 yılına ait denetim raporunun okunmasıyla devam eden mecliste söz hakkı alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Neşe Menderes, bütçe açığına yönelik konuştu. Menderes, “Maliyetler iyi ama harcamaların dikkatli yapılması gerekiyor” dedi.

260ee262-8e08-4afa-8cce-8ea3d90c4a6b

BAŞKAN ATAY, YALAN HABER YAPANLARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, meclis kürsüsünden haberleri ile şahsını ve kurumunu karalayan ve iftira atan medya kuruluşlarına ateş püskürdü. Başkan Atay, “Birileri namuslu dürüst, kalemini satmayan ahlaklı mesleğini yapan gazeteciler var. Bir de para ile haber yapan, ahlaksız bir yaşam süren ve yalan haber yapmaktan utanmayan şerefsizler var” dedi.

4e78a763-2405-481e-b21f-43b00d817cda
SPORCU TUĞBA'YA MADDİ DESTEK
Öte yandan ilçede sporculuk faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla  gündemin 7’nci maddesinde yer alan, Efeler’de yaşayan ve üç adım atlamada Avrupa şampiyonu olan Tuğba Danışmaz’a 5 bin lira verilmesi teklifi, oy çokluğu kabul edilerek ile plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Meclisin ikinci oturumunun ise Çarşamba günü gerçekleştirileceği bildirildi.

EFELER BELEDİYESİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN