Çaldığı büyükbaş hayvanı satmaya çalışırken yakalandı Çaldığı büyükbaş hayvanı satmaya çalışırken yakalandı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını yayınladı. Seçim sonuçlarının ilan edilmesinin ardından Aydın'ın Efeler ilçesindeki mahallelerde kimlerin isimlerinin çıktığı merak konusu oldu. 83 mahallesi bulunan Efeler'de, 40 mahallede Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayına, 40 mahallede Cumhur İttifakı adayına, 1 mahallede İYİ Parti'nin adayına, 1 mahallede ise Cumhur İttifakı ile CHP'nin adayına eşit oy çıktı. 

MERKEZ MAHALLELER CHP DEDİ

CHP Efeler merkezinde bulunan bütün mahallelerde birinci parti olurken, Ata, Zeybek ve Osman Yozgatlı Mahallelerinde seçmen tercihini Cumhur ittifakı'nın adayından yana kullandı. Öte yandan 2019 seçimlerinde CHP'nin baskın oy aldığı Umurlu ve Dalama mahallelerinde MHP'nin birinci parti olarak çıkması dikkat çekti. 

"OVAEYMİR DETAYI"
Seçimlerin şaşırtan mahallelerinden biri de Ovaeymir Mahallesi oldu. 2019 seçimlerinde CHP'nin birinci parti olarak çıktığı Ovaeymir'de Cumhur İttifakı'nın adayı en çok oy alan aday oldu. E Tipi Kapalı Cezaevi ve Ambarcık Mahallesi'nde ise CHP ve Cumhur İttifakı eşit ol aldı. 

KESİN SONUÇLAR İSE ŞÖYLE;

YSK'nın açıkladığı kesin sonuçlara göre Efeler'de CHP'li Anıl Yetişkin 71 bin 630, Cumhur İttifakı'nın adayı Burak Pehlivan 57 bin 922, İYİ Partili Mehmet Fatih Atay ise 23 bin 644 oy alarak seçimi tamamladı.