HABER: ROJDA DOLGUN

Emek ve Demokrasi Platformu bünyesinde oluşturulan tertip komitesi Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştirdi. Komite üyeleri hem 1 Mayıs’a dair bilgi verdi hem de resmi davetlerini iletti.

Gerçekleşen buluşmada, gazetecilerle samimi bir atmosferde sohbet eden komite üyeleri, bu yılki 1 Mayıs kutlamaları için planlanan programın detaylarını paylaştı. Katılımın geniş tutulması hedeflenirken, özellikle emek kesimlerinin güçlü bir şekilde alanlarda yer almasının önemine vurgu yapıldı.

KATILIM ÇAĞRISI ÖNE ÇIKTI

Komite temsilcileri, 1 Mayıs hazırlıkları kapsamında güvenlik, ulaşım ve program akışının titizlikle planlandığını aktardı.

Ayrıca, bu yılki kutlamalarda toplumsal dayanışma ve ortak taleplerin daha güçlü bir şekilde dile getirilmesinin hedeflendiği kaydedildi. Emek mücadelesinin simge günü olan 1 Mayıs’ın Aydın’da geniş katılımla kutlanması hedefleniyor.

Aydın'da bugün hava parçalı bulutlu (11 Nisan 2026)
Aydın'da bugün hava parçalı bulutlu (11 Nisan 2026)
İçeriği Görüntüle

Komite üyeleri, tüm Aydın halkını 1 Mayıs alanlarına davet ederek, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Basının da bu süreçte önemli bir rol üstlendiğini belirten heyet, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinin altını çizdi.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: Rojda Dolgun