HABER: TUĞBA AYDIN

AK Parti’nin geleneksel temayül yoklaması, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ’ın katılımıyla başladı. Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 28. dönem milletvekilliği aday adayları hazır bulundu. 45 aday adayının 5’inin kadın olduğu temayül yoklamasında en genç kadın aday adayı olma özelliğini taşıyan olan Hümeyra Usta dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere yönelik sözünü yazdığı not kağıdını gittiği her yere götürdüğü belirten Usta, “Yaklaşık 3 yıl önce Ömer Başkan döneminde il kongresinde il yöneticisi olarak atandım en genç ve en genç kadın il yöneticisiydim bu göreve Gökhan Başkan ile devam ettim. Yine Gökhan Başkan ile en genç ve aynı zamanda en genç kadın il yöneticisiydim. Cumhurbaşkanımızın özellikle gençlere söylediği bir söz vardı. Bu söz hatta hala cebimde, asla yanımdan ayırmıyorum. Her gittiğim yerde de özellikle gençlerimize bundan bahsediyorum. Cumhurbaşkanımızın, “Türkiye’de gençler hayatın her alanında varlıklarıyla ülkemizin yolunu aydınlatıyor. Siyasetle ülkenin kaderine yön veren karar mekanizmalarında gençlerin yer almasını büyük önem veriyoruz” sözünü kendime yol gösterici olarak alıyorum ve biz gençlerin de siyasette ülkemize katkı sunabileceğimize inanıyorum. Buna istinaden de 28. Dönem milletvekili aday adaylığına başvurusu yapma kararı aldım” dedi.

WhatsApp Image 2023-03-25 at 14.00.28

“AYDIN’A HİZMET ETMEYE TALİBİM”

 Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Aydın’ hizmet etmeye gönüllü olduğu sözlerine ekleyen Usta, “Bu süreçte gençlerimize ve kadınlarımıza da çok güzel örnek olduğumuzu düşünüyorum. Sahada çok güzel tepkiler aldık. Ben zaten 3 yıldır sahalardaydım. Sahadan ayrılmadık hem il yöneticisi, hem gönül bağı olarak ayrılmadık. Güzel tepkiler aldık örnek oldum. Benim çıkmam bir anlamda onlara da destek oldu. Gençlerimizden daha çok geri dönüşler alıyoruz. Daha çok gençlerimizin üye olduğunu görüyoruz. Mesaj atanlar sosyal medyada ulaşmaya çalışanlar, numaramı bulup arayan tebrik edenler çok fazla oldu. Bunları duymak benim için onur ve gurur verici. Çünkü cumhurbaşkanımızın yanında arkamızda sağlam bir ekip alarak devam ediyoruz” diye konuştu.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ