HABER: TUĞBA AYDIN

AK Parti’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için Kuyucak Belediye Başkanlığı görevinden sabah saatlerinde istifa eden Metin Ertürk, adaylık başvuru formunu AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’e teslim etti. Kuyucak Belediye binasının önünde gerçekleştirdiği açıklamanın ardından AK Parti Aydın İl Binasına gelen Ertürk, aday adaylığına ilişkin konuştu.

Yaklaşan seçimin Türkiye’nin en önemli seçimi olduğunu kaydeden Ertürk,“ Türkiye Yüzyılı’nın en önemli seçimlerinde AK Parti’den bugün itibariyle aday adaylığımın başvurusunu yapmış bulunuyorum. Rabbim Aydınımıza ve milletimize layık hizmetler yapmaya Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü bir nebze olsa hafifletmeyi bizlere nasip etsin. Biz AK Partililer olarak yük olan değil, yükü omuzlayan birer neferiz. Bu vesileyle aday adayı olan arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“YEPYENİ BİR DÖNEM OLACAKTIR”

Tek amacının hizmet etmek olduğunu sözlerine ekleyen Ertürk, “29 yıllık belediye başkanlığı döneminde tek gayem millete ve memleketime hizmet etmek oldu. AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı olarak bundan sonraki hedefim de millete ve memlekete sadece hizmet olacaktır. AK Partinin bir ferdi olmaktan, millete hizmet etmekten büyük bir onur duyuyorum. 14 Mayıs seçimleri cumhurbaşkanımız öncülüğünde başlatılan Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ülkemiz için yepyeni atılımların hayata geçeceği, yepyeni bir dönem olacaktır inşallah” diye konuştu.

“BİR KEZ DAHA KENDİ İRADESİNE SAHİP ÇIKACAK”

Milletvekilliği görevi ile halka hizmet etmeye devam etmek istediğini sözlerine ekleyen Ertürk, "Milletimiz aydınlık ve güçlü yarınları için tek yumruk olarak bir kez daha kendi iradesine sahip çıkacak, geleceğini emin ellere yeniden devlet adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da cumhurbaşkanımızın liderliğinde millete hizmet yolculuğumuzda tek gayemiz ülkemiz ve şehrimizin yarınları için var gücümüzle çalışmak olacak” dedi.